Uw schoonheid staat voorop

Wilt u in Arnhem stralende witte tanden of een gave huid zonder pigmentvlekken of tattoo? Dan kan Pretty Me u hierbij helpen. Wij zijn een salon in de regio Arnhem waar u terecht kunt voor professioneel en persoonlijk advies, veilige behandelingen door goed opgeleid en ervaren specialisten en de modernste technieken, producten en lasers. Onze diensten omvatten onder meer tanden bleken, pigmentvlekken verwijderen en tattoo verwijderen. Centraal staat onze klantgerichte aanpak, waarbij we u altijd eerst een intake aanbieden. Maak vandaag nog een afspraak en bel: 06-15893238.

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor klanten in Arnhem en omgeving bieden we een breed pakket aan diensten aan, waaronder:

  • Tanden bleken: wij maken hiervoor gebruik van een bleekgel zonder peroxide. Onze manier van bleken is daardoor een uiterst veilige methode. De resultaten zijn vaak verbluffend. Uw tanden kunnen tot twee jaar lang maar liefst tien tinten witter worden.
  • Pigmentvlekken verwijderen: deze vlekken laten u er ouder uitzien. Dankzij een laserbehandeling of chemische peeling kunnen we deze plekken definitief verwijderen.
  • Tattoo verwijderen: heeft u spijt van een eerder gezette tattoo? Dan kunnen wij die voor u verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van uw huidtype en de inkt en kleuren van de afbeelding.

Tanden bleken Arnhem

Altijd eerst een intake

Wij zorgen er graag voor dat u zich zelfverzekerd kunt voelen in Arnhem voor bijvoorbeeld een date, feest of sollicitatiegesprek. U krijgt voor iedere behandeling daarom een intakegesprek met een van onze specialisten. In dat gesprek komen uw wensen aan bod. We bekijken uw pigmentvlekken, gebit of tattoo. Aan de hand daarvan kiezen we een behandelmethode en stellen we een behandelplan op. Met name bij het verwijderen van pigmentvlekken of tattoos is dit van groot belang. Het kan zijn dat u meerdere malen terug moet komen en dit kost veel tijd. Daarom is het goed om hier heldere afspraken over te maken, zodat u het beste resultaat krijgt van Arnhem en omstreken.

De scherpste prijzen van Arnhem

U vindt bij ons niet alleen de modernste methoden en een persoonlijke aanpak, maar ook de meest aantrekkelijke tarieven van Arnhem en omstreken. Wij vinden dat schoonheid voor iedereen mogelijk moet zijn. U kunt op onze website kijken voor meer informatie. Hier vindt u ook een webshop met aanvullende producten en ziet u voorbeelden van tevreden klanten. Wilt u meer weten of een intake inplannen? Pretty Me helpt u graag. U kunt ons mailen via [email protected] of bellen: 06-15893238. Wij willen u in Arnhem laten stralen.