Probleemloos uw tattoo verwijderen

Hoewel een tatoeage in principe een permanente afbeelding is, zijn er tegenwoordig verschillende methoden om een tattoo te verwijderen. Afhankelijk van uw huidtype en de kleuren van de tattoo kunnen deze compleet verwijderen of vervagen. U kunt dan kiezen voor een vervangende afbeelding. Bij Pretty Me bent u aan het juiste adres voor informatie.

Onze werkwijze

Uw wensen staan voorop bij het verwijderen van de tatoeage. Daarom beginnt de behandeling altijd met een intake om alle belangrijke zaken te bespreken.

Er wordt verteld wat de mogelijkheden zijn, het verwachte aantal behandelingen, de methode die wordt toegepast en de kosten. Bij de behandeling zelf wordt er gewerkt met een laser. Ze kiezen de geschikte laser aan de hand van uw situatie. Omdat de laserstraal klein is, kunnen ze precies werken en is de omliggende huid rond uw tattoo dus beschermd. Gemiddeld zijn acht tot twaalf behandelingen nodig. Tussendoor moet er een aantal weken gewacht worden, zodat uw lichaam de tijd krijgt om te herstellen.

Tattoo verwijderen

Tattoo laseren

Het laseren brengt bepaalde gevaren met zich mee. Daar moet u zich bewust van zijn. Toch willen we u graag volledig informeren als u besluit om een tattoo te laten verwijderen:

  • Na behandeling is uw huid licht gezwollen. Dit is een normale huidreactie, die binnen minuten verdwijnt.
  • Bescherm uw huid extra goed tegen de zon. Gebruik een goede zonnebrandcrème en vermijd zonnebaden en -banken.
  • Uw huid kan na behandeling rood zijn, branderig aanvoelen en een jeukend gevoel veroorzaken. Ook kunt u blaren krijgen. Dit verdwijnt vanzelf en de blaren drogen op.
  • Er is een hele kleine kans dat uw huid lichter of donker wordt dan de oorspronkelijke huidskleur. Vaak kleurt dit binnen zes maanden bij. Slechts in een enkel geval is het kleurverschil permanent.