Voor een stralend wit gebit

Steeds meer mensen laten hun tanden bleken. Zo zijn ze verzekerd van een mooie lach en stralend witte tanden. Dat geeft meer zelfvertrouwen, bijvoorbeeld voor uw bruiloft, sollicitatiegesprek of date. Wilt u ook uw gebit laten bleken? Bekijk dan de informatie op met Pretty Me. Wij zijn gespecialiseerd in informatie over het witter maken van uw tanden. Hiervoor wordt een 100% veilige en pijnloze non-peroxide behandeling, die uitgevoerd wordt door goed opgeleid en ervaren tandcosmetici. Zij zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Uw schoonheid en gezondheid staat voorop!

Over de behandeling

Vooraf kunt u alles eten en drinken. Uw afspraak duurt in totaal een uur, inclusief gebitscontrole. Ook zal er een intake plaatsvinden om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. De behandeling zelf is pijnloos en u krijgt geen last van gevoeligheid. Dit komt doordat wij een bijzondere whitening methode gebruiken, die geen peroxide of chemische stoffen bevat. Daardoor wordt het tandglazuur intact gehouden. Er wordt gebruik gemaakt van :

  • Een speciale led whitening lamp
  • Bleekgel zonder peroxide, die voldoet aan de Europese regelgeving nummer 2011/84/EU.
  • Bij de behandeling komt alleen zuurstof en water vrij, wat onschadelijk is voor tanden

Tanden bleken

Na het bleken wordt er geadviseerd om twee uur niets te eten of te drinken. Zo krijgt u het beste kleurresultaat. Ook wordt er verteld welke producten u na de behandeling beter even kunt laten staan, zoals rode wijn of ketchup. De volgende dag kunt u alles weer probleemloos eten en zelfs roken.

Is tanden bleken veilig?

Wist u dat het drinken van een glas sinaasappelsap veel schadelijker is voor een tand dan een complete bleekbehandeling? Onze methode is zeer veilig. U kunt daardoor zonder problemen uw tanden laten bleken. Ook personen onder de achttien of van hogere leeftijd kunnen zonder problemen onze bleekbehandeling ondergaan. Zelfs mensen met diabetes kunnen er terecht en bereiken zeer goede kleurresultaten. In de volgende drie gevallen kunt u beter niet kiezen voor bleken:

  • Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Wanneer u veel tandsteen heeft. Tandsteen kleur namelijk niet mooi mee en maakt het bleekeffect vlekkerig
  • Wanneer u kronen, bruggen of facings heeft. Die kleuren namelijk niet mooi mee. Een tandarts kan uw kronen, bruggen of facings de juiste kleur geven. Wij kunnen wel uw tanden witter maken.

Wilt u ook een fantastisch resultaat?

U kunt uw tandkleur maximaal tien tinten lichter maken en afhankelijk van uw consumptiegebruik blijft het resultaat tot twee jaar zichtbaar! Deze manier van bleken is veilig en zorgt voor fantastische resultaten. In het intakegesprek wordt er ook verteld welk resultaat uw in uw specifieke situatie verwachten. Aan de hand hiervan kunt u besluiten door te gaan met de behandeling.