Laat uw huid weer stralen!

Heeft u ouderdomsvlekken in uw gezicht of op uw handen, dan is de kans groot dat u die pigmentvlekken wilt laten verwijderen. De plekken laten u er ouder uitzien. Heeft u ze nog niet, dan kunt u ze voorkomen door een goede zonnebrandcreme te gebruiken. Heeft u al wel last van pigmentvlekken? Dan bent u bij Pretty Me aan het juiste adres voor informatie hierover. Wij vertellen u hier graag meer over. Uw schoonheid staat bij Pretty Me voorop.

Wat zijn pigmentvlekken precies?

Hoewel jongere mensen er ook last van kunnen hebben, krijgen de meeste mensen pas op middelbare leeftijd te maken met een of meerdere donkere vlekjes op hun huid. Vaak komen deze pigmentvlekken voor op huid die is blootgesteld aan de zon, bijvoorbeeld op:

  • Handen
  • Decollet√©
  • Gezicht

Pigmentvlekken verwijderen

In principe zijn dit goedaardige plekjes. Toch voelen veel mensen zich hier niet comfortabel bij. Ze vinden het niet mooi, vinden dat ze er ouder door lijken of zijn bang voor toekomstige problemen. Kortom, er kunnen verschillende redenen zijn om ze te verwijderen. Sommige verzekeraars vergoeden dit soort behandelingen zelfs.

Hoe werkt pigmentvlekken verwijderen?

Er zijn verschillende methoden om die vervelende vlekjes te verwijderen. Dit is echter afhankelijk van uw huidtype en de pigmentvlekken zelf. Daarom gaan ze altijd eerst met u in gesprek door middel van een intake. Er wordt een behandelplan opgesteld en vertellen u over de mogelijkheden. Zo kunnen ze kiezen voor een behandeling met een laser of chemische peeling. Tijdens dit consult hoort u wat de behandeling gaat kosten, de precieze methode van verwijderen en bekijkt u resultaten van andere klanten. Zo krijgt u een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. We willen dat u de beste keuze maakt.

Vraag om persoonlijk advies

De behandelmethoden zijn tegenwoordig bijna altijd veilig en worden uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren huidcosmetici. Vooraf vertellen ze alles wat u moet weten over pigmentvlekken verwijderen, zodat u goed weet waar u aan begint. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Zet die stap naar een mooie, stralende huid en laat uw pigmentvlekken verwijderen.