Makes your smile beautyfull

Pretty Me is gespecialiseerd in informatie over het bleken van tanden. Op onze website kunt informatie vinden over 100% veilige en pijnloze behandelingen. De informatie komt van een team dat bestaat uit ervaren en goed opgeleide tandcosmetici, die de modernste technieken beheersen op het gebied van tanden bleken.

Non-peroxide behandeling

Voorheen was tanden bleken vaak een pijnlijke en risicovolle behandeling. Sinds de komt van de non-peroxide behandelingen is dit echter niet meer het geval. Pretty Me is erg  enthousiast over dit type behandeling dat wij enkel nog dit type behandeling aanbevelen op het gebied van het bleken van tanden. Wilt u meer weten over dit type behandeling? Klik dan hier of neem contact met ons op via het contactformulier.

Overige diensten

Naast het bleken van tanden kunt u bij ons ook terecht voor informatie over het verwijderen van tatoeages of pigmentvlekken. Hiervoor worden de modernste apparaten en technieken gebruikt. Veelal worden bij deze behandelingen de Q-Switched ND YAG laser gebruikt. Deze laser heeft een laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden. Hierdoor kunnen kwalitatief hoge resultaten behaald worden en zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling tot een minimum te beperken. Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Bekijk dan de pagina’s of neem contact op via het contactformulier.

Over ons

tattoo over ons