Wij laten u stralen in Doetinchem

Heeft u binnenkort een feestje, date of sollicitatiegesprek in Doetinchem? Dan wilt u goed voor de dag komen. U wilt zich zelfverzekerd voelen. Wij van Pretty Me helpen u hier graag bij. Wij kunnen op meerdere manieren ervoor zorgen dat u straalt op die ene dag of gelegenheid. We zorgen er ook voor dat u blijft stralen in Doetinchem. Zo kunnen wij uw tanden bleken, maar ook pigmentvlekken verwijderen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u een oude tattoo wilt verwijderen. We vertellen u graag over onze mogelijkheden.

Tanden bleken Doetinchem

Voor een stralende glimlach

U kunt bij ons uw tanden laten bleken. Wittere tanden zorgen ervoor dat u zelfverzekerder over straat loopt in Doetinchem. Een behandeling is goed betaalbaar en duurt niet langer dan een uur. Wat vindt u bij ons als het gaat om het bleken van uw gebit?

  • Uw tanden worden tot maximaal tien tinten witter.
  • Het resultaat blijft tot twee jaar zichtbaar.
  • U wordt behandeld door de beste en meest ervaren tandcosmetici
  • van Doetinchem en omgeving.
  • U wordt behandeld met de meest moderne technieken, waardoor de
  • behandeling pijnloos is.

Wij gebruiken een bleekgel zonder peroxide voor 100% veiligheid, zelfs voor minderjarigen, bejaarden en diabetici.

Een stralende huid

Een gave huid is een stralende huid. Pigmentvlekken of een tattoo kunnen het huidoppervlak ontsieren. Wij kunnen deze voor u verwijderen. Dit is echter wel een langdurig proces, waarvoor u veel geduld zult moeten hebben. Met een laser verwijderen wij dat tattoo of pigmentvlekken. Voor een tattoo zijn gemiddeld acht tot twaalf behandelingen nodig. Wij adviseren om tussen de behandelingen steeds tien weken te wachten. Dat geeft uw huid de kans om tussendoor te herstellen en dat leidt uiteindelijk tot het beste resultaat. U zult uw huid goed moeten verzorgen en wij raden aan om de zonnebank in Doetinchem te vermijden. Ook zonnebaden is geen goed idee.

Neem contact op

Wilt u een prachtige glimlach of een gaaf en stralend huidoppervlak? Wacht dan niet langer, maar boek een afspraak met Pretty Me. Wij zitten in de buurt van Doetinchem. Een van onze specialisten bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn en welke resultaten u kunt verwachten. Ook stellen we een behandelplan op. U krijgt de kans om uw vragen te stellen. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of u wilt doorgaan met de behandeling of niet. Onze klanten waarderen deze grondige intake. Maak vandaag nog een afspraak en mail ons op [email protected] of bel ons: 06-15893238. Wij laten u graag ook voorbeelden van tevreden klanten uit Doetinchem en omgeving zien.