Uw schoonheid staat voorop

Voor een belangrijke gelegenheid in Duiven of omgeving wilt u goed voor de dag komen. Dus u zorgt ervoor dat uw nagels gedaan zijn, uw haar goed zit en u passende kleding aantrekt. Heeft u ook wel eens gedacht aan het bleken van uw tanden? Of het verwijderen van een pigmentvlek of tattoo? Het zijn relatief eenvoudige behandelingen, waarmee u grote resultaten boekt. U ziet er jonger uit en heeft een stralende glimlach en gave huid. Wilt u dat ook voor uzelf in Duiven? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: 06-15893238.

Voor een stralend gebit in Duiven

Onze specialist is tanden bleken. Wij maken hiervoor gebruik van een zeer veilige methode, die zelfs geschikt is voor minderjarigen, ouderen en mensen met diabetes. Onze bleekgel bevat geen peroxide en voldoet aan de Europese regelgeving 2011/84/EU. Uw tandglazuur wordt niet beschadigd. Er komt slechts water en zuurstof vrij bij de behandeling en dit geeft geen schade aan uw tanden. Sterker nog, een glas sinaasappelsap is schadelijker voor uw gebit dan onze bleekbehanderling. U gaat in een uur tijd naar een maximaal tien tinten wittere lach en dit resultaat blijft maximaal twee jaar zichtbaar.

Tanden Bleken Duiven

Pearl White tandpasta

Heeft u uw tanden laten bleken? Dan adviseren wij het gebruik van de Pearl White tandpasta van Beyond. Wij zijn een van de weinige salons in Duiven en omgeving waar u deze tandpasta kunt kopen. Dit product helpt u om langer te genieten van uw witte lach. Pearl White tandpasta:

  • Geeft u waar voor uw geld. U krijgt 120 g, terwijl de meeste
  • tandpasta‚Äôs slechts 75 g bevatten.
  • Zorg voor een langer frisse adem
  • Houdt uw gebit langer wit
  • Voorkomt gaatjes (bevat fluoride) en gevoelige tanden
  • Bestrijdt vlekken, aanslag en tandplak
  • Helpt u om wittere tanden te behouden
  • Versterkt tand en glazuur
  • Heeft een unieke formule voor wittere tanden

Uiteraard bezorgen we onze producten bij u thuis in Duiven.

Pigmentvlekken of tattoo verwijderen

Wij kunnen u ook helpen aan een gavere huid. Ontsierende pigmentvlekken verwijderen we op vakkundige wijze met een laser of chemische peeling. Heeft u ooit in Duiven een tattoo laten zetten waar u spijt van heeft? Dan kunnen wij dit met een gerichte laserbehandeling voor u verwijderen. Afhankelijk van uw huidtype en de inkt kunnen wij uw tattoo volledig verwijderen. Vooraf bespreken we dit met u in een intakegesprek. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We laten u graag stralen in Duiven.