Wij laten u stralen in Nijmegen

In een grote stad als Nijmegen is het gemakkelijk om op te gaan in de massa. Maar wat als u liever wilt opvallen? Met een stralende witte lach en prachtige gave huid zult u zeker opgemerkt worden tussen alle andere mensen in Nijmegen. Pretty Me kan uw tanden bleken en ook eventuele pigmentvlekken of een tattoo verwijderen. Zo ziet er precies uit zoals u dat wilt. Wij zijn u graag van dienst. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Mail ons dan op [email protected] of bel: 06-15893238.

Een prachtige glimlach

Gaat u trouwen of heeft u een date of sollicitatiegesprek in Nijmegen? Wat de reden ook is, met stralende witte tanden voelt u zich een stuk zekerder. Wij werken volgens een goedgekeurde en veilige methode, waarbij we uw tandglazuur niet beschadigen. Wij bieden:

  • Ervaren en uitstekend opgeleide schoonheidsspecialisten die de behandeling uitvoeren
  • Een veilige en pijnloze behandeling
  • Een professionele en persoonlijke intake
  • Bleekgel zonder peroxide
  • Uw tanden worden maximaal tien tinten witter

Tanden bleken Nijmegen

Het resultaat vervaagt geleidelijk en is maximaal tot twee jaar zichtbaar
Kortom, u bent bij Pretty Me aan het juiste adres voor de meest veilige wijze van bleken in Nijmegen en omgeving.

Een gave huid

Ook in Nijmegen lopen ongetwijfeld veel jonge en oude mensen rond met een tattoo waar ze achteraf spijt van hebben. Gelukkig biedt Pretty Me de optie om uw tattoo te verwijderen. Dat doen we met een speciale laser, zodat we de huid eromheen niet beschadigen. Het is afhankelijk van uw huidtype en de kleur inkt of we uw tatoeage volledig kunnen verwijderen. Ook kunnen we u er jonger uit laten zien en pigmentvlekken verwijderen. Ook daarvoor gebruiken we een laser. Vraag ons naar de mogelijkheden om er jonger uit te zien in Nijmegen.

Maak vandaag nog een afspraak

Of u ons wilt inschakelen om uw tanden te bleken, een tattoo te verwijderen of pigmentvlekken te verwijderen, wij vinden een persoonlijke en professionele aanpak erg belangrijk. Daarom beginnen wij niet zomaar aan een behandeling. Aan de hand van onze mogelijkheden en uw wensen en situatie stellen we eerst een behandelplan op en kiezen we een behandelmethode. U krijgt alle ruimte om uw vragen te stellen. Wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact op met ons via info@prettyme of bel: 06-15893238. Wij laten u graag stralen in Nijmegen!