Voor meer zelfvertrouwen in Velp

Wilt u met meer zelfvertrouwen over straat lopen in Velp? Dan kan Pretty Me u helpen. Wij zijn een gespecialiseerde schoonheidssalon voor klanten uit Velp en omgeving. Wij richten ons met name op tanden bleken, pigmentvlekken verwijderen en tattoo verwijderen. Klantgerichtheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom krijgt u altijd vooraf een informatief intakegesprek met een van onze goed opgeleide en ervaren tand- en huidcosmetici. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag via [email protected]. U kunt ons telefonisch bereiken via: 06-15893238.

Uw tanden, onze specialiteit

Gaat u binnenkort op date of heeft u een bruiloft of sollicitatiegesprek in Velp? Dan weet u ook dat zelfvertrouwen heel belangrijk is. Zorg voor een goede eerste indruk met een stralend witte lach. U voelt zich dan zekerder en dat straalt u dan ook uit. Wij kunnen uw tanden bleken op veilige wijze. Wist u dat onze methode zelfs veiliger is voor uw gebit dan het drinken van een glas sinaasappelsap? Het zuur zorgt namelijk voor veel schade aan het gebit. Wat kunnen wij voor u doen?

  • U krijgt tanden die tot maximaal tien tinten lichter zijn
  • Uw witte lach blijft tot maximaal twee jaar zichtbaar
  • De behandeling is pijnloos en duurt maximaal een uur
  • We gebruiken voor het bleken een gel zonder peroxide
  • Ons personeel is goed opgeleid en heeft jarenlange ervaring

Wij kunnen pigmentvlekken verwijderen

Ook in Velp en omgeving lopen vele oudere en jongere mensen rond met donkere plekken op hun handen, in hun decolleté of op hun gezicht. Die plekken zijn ook wel pigmentvlekken. Met een laserbehandeling of chemische peeling kunnen we die voor u verwijderen. Inmiddels hebben we al vele tevreden klanten op dit vlak kunnen helpen. U zult er jaren jonger uitzien en stralen zoals u nog nooit heeft gedaan in Velp.

Ook voor tattoo verwijderen

Heeft u eerder een tattoo laten zetten en hebt u daar nu spijt van? Afhankelijk van uw huidtype en de kleuren van de tattoo kunnen wij de afbeelding compleet voor uw verwijderen. In enkele gevallen is dat niet mogelijk, maar kunnen we het wel vervagen. Zo kunt u er altijd in Velp of omgeving een nieuwe tattoo eroverheen laten zetten. U heeft gemiddeld acht tot twaalf behandelingen nodig, met tussenperioden van tien weken om uw huid te laten herstellen. Ook adviseren we om na de behandeling voorlopig niet onder de zonnebank te gaan bij u in Velp en omgeving. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-15893238.

Tanden bleken Velp