Voor uw stralende huid en gebit in Zevenaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare salon in Zevenaar of omgeving voor een stralende of gave huid? Dan bent u bij Schoonheidssalon Pretty Me aan het juiste adres. Uw schoonheid staat bij ons voorop. Wij willen graag dat u zich goed en zelfverzekerd voelt. Dat begint vaak met een gezonde en stralende huid. Daarom kunt u bij ons terecht voor onder meer het verwijderen van tatoeages en pigmentvlekken daarnaast zijn wij gespecialiseerd in tanden bleken. Het is niet langer nodig om onzeker te zijn. Neem telefonisch contact met ons op via 06-15893238 en we vertellen graag meer over onze mogelijkheden voor u in Zevenaar.

Wij werken met professionele lasers

Een gave huid heeft geen pigmentvlekken. Of heeft een tattoo waar u ontevreden over bent? Wij kunnen dit verwijderen. Dit doen we met de modernste lasers uit de regio Zevenaar. Dankzij de smalle laserstraal kunnen we gericht en precies werken, waardoor de omliggende huid zo min mogelijk met de laser in aanraking komt. Ons personeel is goed opgeleid en heeft jarenlange ervaring. Daardoor bent u verzekerd van de beste service als het gaat om pigmentvlekken verwijderen of tattoo verwijderen. Uw schoonheid staat bij ons altijd voorop.

Gespecialiseerd in tanden bleken

Heeft u een sollicitatiegesprek of een date in Zevenaar? Dan wilt u goed voor de dag komen. Een stralend witte lach helpt om u zekerder te voelen en geeft meer zelfvertrouwen. Wat kunnen wij u bieden op het gebied van tanden bleken?

  • Tot maximaal tien tinten wittere tanden
  • Resultaat dat tot twee jaar zichtbaar kan zijn
  • Goed opgeleide en ervaren tandcosmetici
  • Een 100% veilige en pijnloze behandeling zonder peroxide
  • Een behandeling van maximaal een uur

Wist u dat het drinken van een glas sinaasappelsap zelfs schadelijker is dan uw tanden bleken? U vindt bij ons de meest veilige methode van bleken van Zevenaar en omstreken.

Tanden bleken Zevenaar

Vraag naar uw intake

Uiteraard wilt u vooraf weten waar u aan gaat beginnen. Zeker bij pigmentvlekken of een tattoo verwijderen gaat het om een ingrijpend proces dat meerdere weken in beslag neemt. Daarom vinden we het belangrijk dat u vooraf goed weet waar u aan begint. We beginnen daarom altijd met een controle. We bekijken uw tanden, pigmentvlekken of tattoo. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op en vertellen we over de behandelmethode en kosten. U kunt uiteraard ook foto’s inzien van tevreden klanten uit de omgeving van Zevenaar. Stuur ons vandaag nog een mail via [email protected] of bel ons op 06-15893238 voor een intake. U zit bij ons goed als u een professionele salon in Zevenaar en omgeving zoekt.