L’Estartit Spanje is een populaire vakantiebestemming voor mensen die graag naar de zon trekken. Het is prachtig gelegen aan de voet van een berg, maar het heeft ook een prachtige blauwe zee. Geniet jij ervan om op het strand met je blote voeten in het zand en een (alcoholvrije) cocktail in je hand een boek te lezen? Of ben jij iemand die het liefst de hele dag op een boot vaart of op een luchtbedje in het water ligt? Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft, want beide kan uitstekend in L’Estartit Spanje. 

L'Estartit Spanje

Wat doe jij tijdens je zonvakantie?

Waar de een tijdens zijn of haar vakantie het liefst de hele dag op het strand hangt, wil de ander juist van alles doen. En dat doen kan van alles zijn. Wandelen, winkelen, kroegentocht… Maar wist je dat watersporten ook super populair zijn tijdens zonvakanties? Niet iedereen moet aan sporten denken tijdens vakantie, terwijl anderen het heerlijk vinden. Wat voor soort sporten je in L’Estartit Spanje goed kan uitvoeren? Wat dacht je van snorkelen, waterskiën, surfen of zelfs duiken! Ervaren of beginner maakt niets uit, voor iedereen is er wel wat. 

Het ideale gezelschap tijdens jouw reis

Met wie ga jij het liefst op reis? Het is handig om je gezelschap af te stemmen op jouw ideale reis. Wil jij graag van alles ondernemen terwijl je gezelschap alleen maar op het strand of in de kroeg wil hangen? Dan is er een grotere kans dat je irritaties krijgt tijdens je reis dan wanneer je iemand kiest die het zelfde wenst. Wil je graag met je partner, maar houdt die er wel van om van alles te ondernemen maar jij niet? Dan kun je elkaar daar natuurlijk ook vrij in laten of het op elkaar afstemmen.