Telefoonnummer kapperskorting.com altijd bij de hand

Voor kappers, thuiskappers en mobiele kappers is het altijd handig om het telefoonnummer van Kapperskorting.com bij de hand te hebben. Kapperskorting.com is dé online kappersgroothandel van Nederland en België. Kappers kunnen bij deze webshop rekenen op aantrekkelijke tarieven op veel producten van grote topmerken, maar ook op de minder bekende, opkomende merken en labels. Via een verzamelwebsite met contactgegevens van vele klantenservices hebben zij het telefoonnummer van Kapperskorting.com altijd binnen handbereik.

Belang van goede bereikbaarheid

Kappers kunnen bij Kapperskorting.com terecht voor vele kappersbenodigdheden, zoals haarverzorgingsproducten, föhns, verf en droogkappen. De webshop heeft maar liefst 15.000 producten van ruim 150 verschillende nationale en internationale merken in huis. Denk bijvoorbeeld aan merken als Babyliss Pro, L’Oréal en Schwarzkopf. Maar ook aanverwante beautyproducten hebben zij in huis. Belangrijk dus dat zij een goede online klantenservice hebben, waarvan het telefoonnummer goed vindbaar moet is.

Ook fysieke winkel

Omdat klanten van Kapperskorting.com aangaven ook behoefte te hebben aan persoonlijk contact, is er sinds enige tijd ook een fysieke winkel: het Haibu Experience Center in het centrum van Amersfoort. Ook hier vinden kappers alle professionele haar- en beautyproducten die ze nodig hebben. Het is soms handig om de kappersbenodigdheden even te kunnen zien en vast te houden voor de aankoop. De fysieke winkel heeft nog twee belangrijke aanvullingen op de webshop. Naast de reguliere openingstijden worden ook zogeheten experience days georganiseerd. En bovendien is het voor kappers ook mogelijk om er een fysieke werkplek te huren. Een stoel huren doet u per half uur. Deze winkel, trainingscentrum en werkplek in één is zeven dagen per week geopend.

Contactgegevens bedrijven op 1 website

Goede bereikbaarheid is voor Kappersbenodigdheden dus geen issue. Wat wel altijd voorop staat is dat het telefoonnummer van Kappersbenodigdheden.com altijd goed vindbaar is. Daarom is een verzamelwebsite als Klantenservice Support zo belangrijk. U kunt een dergelijke verzamelwebsite zien als een winkelcentrum. U vindt er vele winkels en bedrijven bij elkaar en u heeft eenvoudig toegang tot alle contactgegevens, social media kanalen en de webshops zelf. Klantenservice Support is daarmee uw wegwijzer in uw eigen online winkelcentrum. Het scheelt u een hoop zoekwerk op internet. Handig dus dat ook de contactgegevens en het telefoonnummer van Kappersbenodigdheden.com makkelijk vindbaar is via deze website.