De nagellak trends van de lente 2021

Je nagels klaar voor de lente

Het is lente! En dat betekent dat het weer tijd is om je nagels een lente make-over te geven. Tijdens de maandenlange lockdown konden we natuurlijk niet naar de nagelsalon. Hierdoor zijn we allemaal zelf aan de slag gegaan met onze nagels. Ook in de lente zetten we dat voort, want deze nageltrends pas je makkelijk zelf toe! Lees snel verder wat de nagellak trends van 2021 zijn.

Ieder zijn eigen kleur

Dit jaar mag alles. Je hoeft niet meer te kiezen welke kleur je jouw nagels wilt lakken, want: je gebruikt gewoon meerdere kleuren! In 2021 mag je een statement maken met je nagels door iedere nagel een andere kleur te geven. Hier kun je natuurlijk alle kanten mee op. Ga voor verschillende tonen van dezelfde kleur, ga van licht naar donker of maak een regenboog. Het kan allemaal.

Opvallende patronen

Dit jaar mag je jouw nagels zo druk maken als je wilt. Opvallende patronen zijn namelijk dé trend van dit voorjaar, dus laat je creativiteit de vrije loop. Denk bijvoorbeeld aan one line-art, pop-art, of zelfs tie-dye op je nagels. Ook zie we handlettering terug: dit is het lakken van een letter op iedere nagel, wat dan weer een woord spelt. Het maken van opvallende patronen doe je makkelijk zelf met de juiste nagelverzorging producten.

Matchen met je mondmasker

Wat natuurlijk niet kan ontbreken, is nagels die matchen met je mondmasker. Nu we op veel plekken een mondmasker moeten dragen zijn onze oogmake-up en nagels belangrijker dan ooit. Hoe leuk is het dan om hetzelfde patroon terug te laten komen in zowel je mondmasker als je nagellak? Dit is een trend waar wij vrolijk van worden.

Vond je dit artikel leuk? Lees dan ook eens onze andere artikelen.