Binnenkort op vakantie?

Gaat u binnenkort lekker op vakantie naar een warm land en bent u van plan om daar de mooiste jurken en korte broekjes aan te trekken? Voor een goede look moet u niet vergeten om de ongewenste haartjes van het lichaam te verwijderen. Om het leven makkelijker te maken, kunt u er ook voor kiezen om deze haartjes definitief te laten ontharen in Arnhem. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van definitief ontharen en het verschil tussen definitief ontharen, waxen en epileren.

Ervaren laserspecialisten

Op het eerste moment klinkt het definitief laten ontharen misschien spannend, maar in praktijk valt dit erg mee. Het ontharen wordt in goede klinieken op een professionele, veilige en pijnloze manier gedaan. Ervaren laserspecialisten behandelen alle huid- en haartypes.

Laseren voor mannen

Ook wanneer u als man het scheren helemaal zat bent, is het definitief ontharen de oplossing voor u! Dankzij de behandeling heeft u geen last van ongewenste haargroei. Wanneer u uw baard scheert, haalt u alleen oppervlakkige haren weg. Hierdoor blijven de haartjes terug groeien. Bij het laseren, epileren en waxen wordt de haargroei bij de wortel aangepakt.

Waxen en epileren

Het bekende waxen en epileren zorgen ervoor dat u enkele weken kunt genieten van een gladde huid. Maar de behandelingen zijn wel zeer pijnlijk. Met het laseren vernietigen wij de haarzakjes. Dit betekend dat de haartjes nooit meer terug zullen groeien.

Het koelsysteem

Dankzij nieuwe technieken is de behandeling geheel pijnloos geworden. Uw huid wordt voor de behandeling gekoeld. Hierdoor voelt u de hitte van de laser niet wanneer de laserstraal de haarzakjes vernietigd. De lasers zijn handmatig af te stellen en dus geschikt voor iedere huid- en haartype.

Meer weten over ontharen?

Wilt u graag meer informatie over het ontharen van ongewenste haargroei? U kunt bijvoorbeeld bij Fine Laser Clinic terecht voor al uw vragen. Dankzij hun professionele aanpak bent u voorgoed van de ongewenste haren af. Heeft u zelf ervaring met geheel pijnloos laseren? Vertel het ons door een bericht achter te laten op deze website.