Match jouw Shellac met je nieuwe outfit

Heb je net een mooie nieuwe kleding-set gekocht? Wat dacht je ervan om jouw nieuwe outfit helemaal compleet te maken met Shellac! Shellac is in de mooiste kleuren verkrijgbaar en is veel sterker dan nagellak. Met Shellac kun je zeker twee weken genieten van de mooie kleuren op jouw nagels. Ben je klaar met deze kleur? Dan kun je bij de salon gratis jouw oude kleur laten verwijderen en een andere kleur erop laten zetten die matcht met jouw outfit.

Het aanbrengen en verwijderen van Shellac

Wil je graag weten hoe Shellac wordt aangebracht op jouw nagels? Wij leggen het voor je uit. Jouw nagels worden eerst schoongemaakt zodat er geen vet achterblijft. Hierdoor kan Shellac goed hechten. Vervolgens wordt er een base coat aangebracht waarna de nagels onder de UV-lamp mogen. Dankzij de UV-lamp wordt de Shellac uitgehard. Dit zorgt voor een harde onderlaag. Hierna wordt de kleur aangebracht, gevolgd door een nieuwe sessie onder de lamp. Als laatst wordt de top coat aangebracht en mogen de nagels voor de laatste keer onder de lamp om volledig uit te harden.

Wat is het verschil tussen Shellac en gellak?

Maar wat is dan het verschil tussen Shellac en het bekende gellak? Bij Shellac hoeven jouw nagels niet gevijld te worden, hierdoor blijven jouw nagels zo sterk en gezond mogelijk. Het is daarnaast ook makkelijk van je nagels af te krijgen. Shellac wordt op een gezonde manier van jouw nagels verwijderd, door middel van weken. Door Shellac te weken komt het los van de nagels, hier komt geen vijl aan te pas.

Stuur jouw eigen creaties

Shellac is dus het ideale alternatief op gellak, zeker wanneer je op zoek bent naar een leuke kleur voor je nagels zonder dat ze teveel beschadigen. Shellac is er in allerlei verschillende kleuren, hier kun je flink mee experimenteren. Dus maak jouw outfit compleet met Shellac! Ook is het mogelijk om verschillende lagen aan te brengen om zo een uniek ontwerp op jouw nagels te hebben. Creëer de mooiste effecten bij jouw outfit. Wil je graag jouw creaties delen? Stuur dan je mooiste foto’s naar dit contactformulier.