Op onze weblog proberen we u van de juiste informatie te voorzien voordat u een keuze maakt voor één van de behandelingen. Wij zullen vanaf vandaag wekelijks een bericht plaatsen met handige informatie en updates over schoonheidsbehandelingen.

PrettyMe richt zich op drie soorten schoonheidsbehandelingen:

Tanden bleken
Steeds meer mensen laten hun tanden bleken. Zo zijn ze verzekerd van een mooie lach en stralend witte tanden. Dat geeft meer zelfvertrouwen, bijvoorbeeld voor uw bruiloft, sollicitatiegesprek of date. Wilt u ook uw gebit laten bleken? Op onze weblog vindt u informatie over de verschillende behandelingen en mogelijkheden. Hou ons blog in de gaten voor updates en nieuws!

Tanden bleken

Tattoo’s verwijderen
Hoewel een tatoeage in principe een permanente afbeelding is, zijn er tegenwoordig verschillende methoden om een tattoo te verwijderen. Afhankelijk van uw huidtype en de kleuren van de tattoo kunnen deze compleet verwijderen of vervagen. U kunt dan kiezen voor een vervangende afbeelding. In de toekomst zullen we ook hierover meer informatie en nieuws plaatsen.

Tattoo verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen
Op PrettyMe kunt ook informatie vinden over het verwijderen van Pigmentvlekken. Dit kunnen ouderdomsvlekken zijn op uw gezicht of handen. Heeft u ze nog niet, dan kunt u ze voorkomen door een goede zonnebrandcreme te gebruiken. Heeft u al wel last van pigmentvlekken? Dan bent u bij Pretty Me aan het juiste adres voor informatie hierover. Wij vertellen u hier graag meer over in de toekomstige updates!

pigment

Sla onze weblog op in uw favorieten of RSS reader voor directe updates!

Tot snel!