Zin in de sauna?

Er is weinig zo lekker als een heerlijk dagje sauna. Compleet ontspannen in een serene en veilige sfeer. Afgesloten van die drukke buitenwereld. Eventueel puur en alleen met uw eigen initimi. Nou kiezen sommigen ervoor enkel een entreekaartje voor een sauna resort te kopen. Maar wij zijn groot voorstander van een heus sauna arrangement. Immers, er moet die dag sowieso wat gegeten en gedronken worden. En wat maakt een dagje sauna nou meer compleet dan een lekkere behandeling? In dit blog diverse ideetjes voor een sauna arrangement.

Kies voor een combi: wellness en beauty

Het meest voor de hand liggende sauna arrangement is een combinatie van wellness en beauty. U heeft bij zo’n arrangement volledige toegang tot de aanwezige sauna’s. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke behandeling, zoals een gezichtsmassage. Denk bij zo’n massage aan een reinigende peeling, een prettige scrub en een verzorgend verzorgingsproduct. U voelt zich na zo’n behandeling als een herboren mens. Vaak zijn zulke sauna arrangementen uit te breiden met wat lekkers voor de inwendige mens. Denk aan een sfeervolle high tea of een gezellige barbecue.

sauna arrangement

Staat er iets speciaals op de planning?

Gaat u binnenkort trouwen? Of iemand in uw naaste kring? Overweeg dan eens een dagje sauna als vrijgezellenfeest. Of als heerlijke, ontspannen voorbereiding op de grote dag. Als u even goed zoekt tussen de vele sauna’s in Nederland, dan vindt u er enkele die een speciaal sauna arrangement aanbieden voor aanstaanden. Wat dacht u van een dagje voor moeder en dochter, waar beide voorzien worden van een heerlijke gezichtsbehandeling en een prachtig proefkapsel voor de bruiloft? Een lekkere high tea mag daar uiteraard ook niet bij ontbreken. Voor vrijgezellenfeesten is er vaak een speciaal sauna arrangement voor de bruid en voor de bruidegom te vinden. Een echte verrassing, een persoonlijk samenzijn en een heerlijke dag vol ontspanning.

Welk sauna arrangement wenst u?

Heeft u al een idee welk sauna arrangement u het beste past? Wilt u uw dagje sauna juist uitbreiden met heerlijk eten en drinken? Of heeft u meer behoefte aan een bijzondere behandeling, zoals een massage of gezichtsbehandeling? Een dagje sauna is voor iedereen geschikt. Ook voor mensen die zich niet graag naakt omgeven door vreemden. Bij de meeste kleinschalige sauna’s is de sauna eenvoudigweg voor uw gezelschap te reserveren. Maak uw dag compleet door deze aan te vullen met een heus sauna arrangement!